Hallå! Hur kan vi hjälpa dig?

Här hittar du svaren på våra kunders vanligaste frågor gällande hur vår digitala kommunikationsplattform fungerar och hur du kommer igång. Hör av dig om du behöver hjälp!

+46 (0)585-59 95 70

Ring eller lämna meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

Vi löser ditt problem och kontaktar dig!

Vanliga frågor och svar

Sköter ni kabeldragning?

Vi har certifierade elektriker i vår organisation och kan därför ta ett helhetsansvar för installationen av våra produkter. Men de flesta kunder vi jobbar med har redan avtal med elektriker som känner fastigheten utan och innan. Därför är oftast kabeldragningen färdig när vi kommer och installerar våra produkter.

Var hittar jag manual till webbverktyget?

På varje flik i webbverktyget finns ett frågetecken jämte rubriken. Ställ muspekaren över frågetecknet så får du upp en enkel beskrivning av vad du kan göra på just den fliken samt hur du gör det. Behöver du hjälp är det bara att kontakta vår support.

Vad behöver jag tänka på när jag installerar postboxar?

När du installerar postboxar ifrån oss måste du anmäla detta till Forum för Fastighetsboxar. De skicar också ut cylindrar samt huvudnyckel till postboxen. Hur du går till väga förklarar vi i en bilaga som följer med varje leverans av postboxar. Om något är oklart är det bara att kontakta vår support.

Vad ingår i mitt löpande avtal?

Det löpande avtalet som är kopplat till våra produkter innehåller 4 delar:

– molntjänst
– mjukvarulicens
– service
– support

Hur läser man in en tagg?

När du ska lägga till en ny tagg till en hyresgäst eller anställd i webbverktyget går du in på den personen som ska ha taggen. Du ställer dig i fältet för ”tagg”. Sedan läser du in taggen med hjälp av bordsläsaren.

Hur gör jag en omstart?

En mjukvaruomstart utav enheterna kan göras av vår support via TeamViewer, mjukvaruomstarten kräver att datorn finns innanför samma nätverk som enheten, oftast går det därför att göra det ifrån kontoret. Det finns också en resetknapp på enheterna som används till hårdvaruomstart.

Vad behöver jag för internetuppkoppling i fastigheten?

Systemet Brightec Home är molnbaserat och enheterna behöver därför internet. Vi rekommenderar en fiberanslutning med en hastighet på minst 24 Mbit/s. Enheterna ansluts med nätverkskabel (rj45). Om det inte finns fiber i fastigheten, kontakta oss så försöker vi hitta en lösning tillsammans. Enheterna har också ett offlineläge så att de fungerar med den information de hade när nätverket slutade att fungera.

Brightec

Våra kunder

Tillsammans blir vi starkare